Analisis personaliti melalui TEAM BOLA

Tahukah anda bahawa team bola pilihan anda menunjukkan personaliti sebenar anda?, (dah macam majalah 3 pun ade)… Untuk kipas susah mati sekalian.. info aku ni mungkin ada betulnya dan mungkin tak betul langsung… hahaha.. so layan.

FAN BARCELONA
–  ANGGAP DIRI SEMPURNA.. bak kata melayu mata biru.. I’m perfect                                -KOMUNIKASI SKILL YANG TINGGI.. macam barca punya teamwork, depan goal pun        boleh pilih sapa nak score.
–   BAKAT SENI YANG TINGGI…. macam barca punya diving kata jose mourinho

strategi mensabotaj barca.. FAIL

FAN REAL MADRID
-WANG ADALAH SEGALANYA.. Bak kata mereka, ” aku ada duit, ko ade?, takde cup no       hal..”
– SUKA MEMBERI ALASAN…  Umpama mourinho yang apabila kalah dngan barca suka        beri  alasan ref bias,tapi yang 70% possesion dapat kat barca tu ape cer pulak.
– STYLO MILO… aje gila minah real madrid tengok bola bukan pasal cristiano..

habis strategi dah pakai, duit dah pokai.. kalah jugak

FAN MANCHESTER UNITED
*jauhkanlah aku dari syaitan yang direjam, amin
–  KIASU… tiada explanation, faham2 sendiri lah..
– PEMBULI… team mana yang MU tak pernah bantai, dengan barca kat final UCL pun    dapat  37% possesion, hebat le tu…
– BIJAK BERBELANJA…  macam MU, takyah spending banyak2 beli player, main menang    jgak (untuk menambahkan riak fan setan merah)

bernasib baik kerana tidak disampuk setan merah.. hahaha

FAN CHELSEA
– BANYAK SKANDAL… mula2 perempuan ni, esok perempuan tu… hot abis macam api       neraka.
– WANG SEGALANYA.. same case as real madrid
– TAK SETIA KAWAN.. dah kalau setia macamana terry bleh bantai awek wayne bridge,        umpama kata ustaz azhar,” cari bini la woi”..
– HORMATI YANG TUA.. umpama chelsea, kuda tua diberi keutamaan.. long live lampard

kecik besar je aku tengok mamat ni...

FAN LIVERPOOL
– TOP STUDENT HISTORY..  apsal aku fail sejarah…hahaha
– KLASIK… suka layan lagu2 dan barang2 klasik seperti king kenny..
-BOROS.. seperti liv yang buang duit beli carroll, setakat tanduk menanduk ni sktrel pejam   mata je ..
-SEMANGAT BENOR… tapi kawan aku cakap kalau semangat je lebih memang dapat    semangat je la… hahaha

macam baru semalam.. quote by liverool fan

FAN ARSENAL
bagi diorang stabil la skit baru boleh komen, kang tension macam mr wenger…hahaha

fabregas!!! tolong aku...

akhir sekali…
FAN KELANTAN
– MEME SMART DAN COME BOKALIH…. ha3

fasha nak sandar... hahaha

*banyak2kan baca taawuz ni, jangan sibuk cari pengikut je…
salam

JA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s